Kunskap främjar jämställdhet

Konkreta beslut för vår miljö

Större och starkare kommuner

  • Jag vill vara med och fatta besluten om vår framtid. Politik har alltid intresserat mig och för mig kännetecknar en politiker en person med förmåga att uttrycka sig, som vågar säga sin åsikt och som vågar fatta omdiskuterade beslut. Jag har alltid varit rak och tydlig i min kommunikation och många gånger har jag fått höra att jag borde bli politiker. Dessutom har mina arbetsår inom den sociala branschen lärt mig att beslut är till för att fattas så bra som möjligt och det kommer aldrig gå att göra alla nöjda.
  • Jag tänker att vallöften visar mot vilken riktning man vill styra sin politik och att de visar vilka värderingar en kandidat har. Min politik genomsyras av ett jämställdhetstänk och en vilja att göra det möjligt för alla människor att leva med samma villkor oavsett vem man är, vilka förmågor man har och var man kommer ifrån.
  • För mig är hållbarhet viktigt. Det är viktigt att hitta sunda levnadsvanor som är bra både för mig själv, min familj och för miljön. Men det är inte bara vi enskilda individer som ska göra rätt. Vi måste också fatta politiska beslut som ger större effekt för miljön. Jag tänker att om vi inte börjar ta den här frågan på allvar, så kommer snart alla andra frågor vara onödiga att fundera vidare på.
  • Jag har lång erfarenhet från den sociala branschen och jag har studerat till socionom vid Örebro Universitet. Jag har tidigare lång erfarenhet från föreningslivet då jag varit aktiv som både utövare och barn- och ungdomsledare inom fotbollen. Jag är nuvarande styrelsemedlem och kassör i föreningen Regnbågsfyren rf och styrelsemedlem i fackföreningen Talentia Åland.
  • Intresserad av hus- och gårdsliv, fotboll, hundträning och föreningsliv.