Katrin Sjögren

Roller:

Kommunpolitiker: Fullmäktige, gruppledare Kultur- och fritidsnämnden, ersättare

Lagtingsgrupp: Partiordförande

Partistyrelse: Ordförande

149 574

Många av oss är lyckligt lottade med familj, goda vänner och kolleger. Men vi ser de som saknar sammanhang. Vi ser människors behov – vi är inte färdiga, vi vill göra mer. Liberalerna har under denna mandatperiod varit en del av landskapsregeringen med det högsta ansvaret för människorna, klimatet och ekonomin. Vi leder utvecklingen och vill gärna fortsätta med det.

Under nästa mandatperiod ska en ny självstyrelselag slutligen och äntligen ros i hamn. Liberalerna driver på och sparar ingen möda.

Liberalernas Åland är öppet och välkomnande. Vi vill vara en stark röst för de som inte alltid hörs i samhällsdebatten, för barn, unga, olika minoriteter, personer med funktionsvariationer och för äldre.

Vi är stolta över Åland. Vi är stolta över kulturlivet, företagen och föreningarnas engagemang. Men vi vill mer.

Vi vill ha ett starkt Åland. Ingen ska behöva tacka nej till vård för att de inte har råd, det ska gå att leva och verka på hela Åland, företagsamheten ska få blomstra och alla barn ska få en ärlig chans i vårt skolsystem. Alla ska få vara behövda, genom hela livet.

Liberalernas möjligheter att påverka är stora. Uppdragen är många men vårt fokus är kristallklart. Det förändringsarbete vi påbörjat måste få fortsätta.

Du kan lita på oss, liberaler, vi har styrkan, modet och viljan att göra ett bra Åland bättre för dig.

Bli medlem
Till toppen